Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Portugalská fotbalová hvězda Cristiano Ronaldo (39) a jeho krásná přítelkyně Georgina Rodriguez jsou pořád zamilovaní až po uši.

S půvabnou Španělkou to fotbalista Realu Madrid myslí opravdu vážně, o čemž svědčí i to, že vzal krásku na krátkou romantickou dovolenou.

Času Ronaldo moc nemá, a tak s přítelkyní odletěl k moři soukromým tryskáčem. Jako destinaci si vybral svou oblíbenou Ibizu. Ronaldo s Georginou laškoval u lehátka a mohl na své lásce oči nechat.

V plavkách má totiž Georgina opravdu parádní figuru. A užívat si musí i ona. Ronaldo ji zahrnuje luxusem a sám se pyšní vysportovanou sexy postavou. Poslední vážný vztah měl portugalský fotbalista s ruskou kráskou Irinou Shayk.

Od té doby měl řadu příležitostných známostí, ale jeho srdce získala až Georgina, kterou nejlepší fotbalista světa a držitel prestižního Zlatého míče dokonce seznámil i se svou rodinou, a tak je vidět, že to s ní myslí opravdu hodně vážně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám