Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo (39) patří k vyhlášeným metrosexuálům. O svůj vzhled úzkostlivě dbá a před zrcadlem je jako doma.

O jeho proslulé muskulatuře už toho bylo napsáno hodně, ale Ronaldo umí pokaždé překvapit. Fotografové svalnatého sportovce zvěčnili v plavkách u bazénu, kde jejich pozornost upoutaly fotbalistovy nohy.

Hvězda Realu Madrid si totiž nalakovala nehty u nohou! Naštěstí se nejednalo o sytě červenou barvu, ale černý odstín, i tak ale Ronaldo všechny překvapil.

Lakování nehtů je přeci jen spíše doménou žen. Fotbalista si momentálně užívá s přáteli v Miami. Ač se hodně mluvilo o tom, že si Ronaldo užívá s jednou slečnou za druhou, u bazénu vyhledává výhradně pánskou společnost.

Není divu, že se atraktivní fotbalista nevyhnul spekulacím ohledně sexuální orientace. O nápadnice přitom Ronaldo nemá nouzi.

Na svou oslavu narozenin si ho do Las Vegas pozvala zpěvačka Jennifer Lopez (54) a vyrýsovaný hezounek byl ihned v obležení žen. Ve VIP salónku se potkal i s Kim Kardashian (43). Hned po skončení párty ale odletěl do Miami, kde dává přednost hlavně kamarádům, jimž se jeho nalakované nehty zřejmě líbí.

Reklama

Další články

Načítám