Hlavní obsah
Článek

Silikonová hvězda reality show Courtney Stodden (29) je samé překvapení. Prostřednictvím Instagramu oznámil/a svým fanouškům, že je nebinární a od teď si nechá onikat.

„Oni/jejich. Neztotožňuji se s ona nebo její. Vždycky jsem si připadal/a, že nezapadám. Ve škole mě hrozně šikanovali, protože jsem byl/a jiný/jiná. Ostatní děvčata mi nerozuměla. Došlo to tak daleko, že mě matka musela vzít ze školy nadobro pryč. A stále nikam nezapadám. Nikdy jsem si nerozuměl/a s nikým mého věku. Moje duše je stejně fluidní jako barvy kaleidoskopu,“ rozepsal/a se na vysvětlenou.

„Jsem rád/a, že se konečně budu moci projevovat bez obav, co si o mně jiní myslí,“ uvedl/a v prohlášení pro Variety.

Ne že by se do teď držel/a zpátky. Courtney už nějakou dobu vystupuje jako bisexuální a poutá pozornost odhalenými snímky nebo úspornými outfity.

Začátkem loňského roku dovršil/a rozvod s o 34 let starším hercem Dougem Hutchisonem, za nějž se provdal/a v šestnácti. Rozešli se v roce 2017.

Loni také vzbudil/a pozornost aférkou s Brianem Austinem Greenem. Po oznámení rozchodu s Megan Fox zachytili hvězdu Beverly Hills 90210 na údajně pracovním obědě s Courtney. Když ale Courtney zveřejnil/a na sociální síti jejich společné video z vířivky, herec rychle utnul všechny kontakty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám