Hlavní obsah
Článek

Umělohmotná blondýna si slávu zajistila jako manželka o 34 let staršího herce Douga Hutchisona. Po rozchodu musí Courtney Stodden (29) nosit ještě odvážnější outfity, aby neupadla v zapomnění.

Silikonka, která se neúspěšně pokoušela o hudební kariéru, vycítila šanci zviditelnit se u příležitosti udílení Oscarů. Pozvánku na ceremoniál samozřejmě nedostala, takže se musela smířit s účastí na podstatně méně hvězdné akci, která se v Los Angeles konala o den dříve.

Courtney, jejíž obnažená ňadra se vyjímala v reality show Celebrity Big Brother, dostála své pověsti. Chybělo jen málo k tomu, aby jí z šatů vypadly silikony. Ty už totiž úplně nedrží na původním místě a pro jejich majitelku není snadné je uhlídat.

Známá prsatice se za Hutchisona provdala už ve svých 16 letech. Loni se rozešli, ale Courtney moc dobře ví, že bez Douga je odsouzena k zapomenutí. „Potřebuji tě zpátky ve svém životě. Potřebuji, aby ses vrátil a pomohl mi. Byl jsi má jediná jistota. Dougu, tohle je veřejný pláč nad naší nehynoucí láskou. Potřebuji tě,“ posteskla si Courtney letos v lednu na Instagramu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám