Hlavní obsah
Článek

Blonďatá americká královna céčkových celebrit Courtney Stodden (29) dala opět po nějaké době lidstvu naději ve věčnou lásku, sex a mír. Na Instagramu totiž zveřejnila „vysoce umělecky vydařenou“ fotografii sebe sama. Vypadá na ní, jako když zrovna vylezla z postele. I když boty, sepraná podprsenka a odevzdaný výraz napovídají, že do ní upadla zřejmě po flámu tak o tři dny dříve.

V nadsázce se to dá ale vnímat, že ta holka prochází nějakou duchovní obrodou. Pokud si tedy ještě vzpomeneme na tu původní uječenou a ještě víc blonďatou Courtney s kňouravým projevem, kterou před pár lety tehdy padesátiletý herec Doug Hutchison (sadistický bachař ve slavném filmu Zelená míle) představil světu jako svoji šestnáctiletou manželku.

Ano, manželku, nikoliv nemanželskou dceru. Ten obdivovatel všeho mladého si opravdu tohle „prsaté pubertální neštěstí“ vzal za ženu a západní bulvár z toho padl bez dechu na zadek. Rozmazlená 162 centimetrů vysoká puberťačka Courtey, která sice do té doby stačila vyhrát nějakou tu teenagerovskou miss, náhle nějak nevěděla, co se svým životem. Zatímco o 34 let starší Hutchison neměl o role nouzi, ona se jako modelka moc nechytila. Nesourodý pár tak doma prožíval soukromé peklo.

A tehdy vlastně začala její kariéra hvězdy různých reality show. Tou první totiž byl projekt televizního kanálu VH1 Manželská terapie. Jeho název vysvětluje vše. Courtney měla rázem jasno, že její místo je před televizními kamerami a z ní bude „umělkyně“. A přestože s Hutchisonem už není, její kariéra se pomalu, ale o to víc rozvíjí. Za 7 let, co se o ní píše, už účinkovala v dalších dvou reality show a nahrála celkem 3 hudební singly! A to není žert, normálně se prodávají na iTunes.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám