Hlavní obsah
Článek

Manželství herce Douga Hutchisona s lascivní celebritou Courtney Stodden (29) nikdo nepředpovídal příliš dlouhé trvání. I šest společných let lze ovšem v případě tohoto bizarního páru s věkovým rozdílem 35 let vnímat jako velký úspěch.

Courtney ještě nemá v dokladech uvedeno, že je rozvedená, ale už má políčeno na dalšího zájemce o své plastikami upravené tělo. Manželství s Hutchisonem jí sice otevřelo dveře do světa šoubyznysu, ale zcela ji neuspokojilo. Nevěstou se stala už v 16 letech a připravila se tak o bouřlivé mládí. Teď by si ráda promarněné roky vynahradila.

„Vdávala jsem se strašně mladá. Chci si ještě užívat, dokud jsem mladá. Teď teprve nastanou divoké časy,“ prohlásila zjevně nevybouřená silikonka z reality show Celebrity Big Brother, jejíž profil na sociální síti se opět začal plnit pikantními fotkami.

Nejnovější počin Courtney Stodden byl mohl rovnou putovat do erotického časopisu. Známá nestyda si kloboukem zakryla půlku obličeje, poznat však byla podle obřích silikonů. Jedna dlaň totiž na maskování gigantických ňader nestačila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám