Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Vyčpělá Angelique Morgan alias Frenchy (48) ví, že sama o sobě už nikoho nezaujme, takže se paktuje se sobě rovnými kreaturami. Po společném dovádění s Courtney Stodden (29), Anou Bragou (42) či Phoebe Price (51) spojila své síly s další nešťastnicí.

Když zrovna Frenchy nenatáčí žádnou pokleslou reality show, v níž by natřásala své silikony, dovádí na pláži v Malibu. Růžová nestyda se raději drží stranou od veřejnosti a vyhledává místa, kde může nerušené dovádět, aniž by svými lascivními gesty pobuřovala strážce pořádku.

Odepsaná celebrita, která se pokoušela prorazit jako zpěvačka i porno herečka, rozšířila klub odložených žen o další členku. Na pláži předváděla podivné pózy se Shanou Sand, která byla provdaná za Odpadlíka Lorenza Lamase i Romaina Chaventa, s nímž momentálně randí Pamela Anderson. Shauna má stejně jako Frenchy svá nejlepší léta dávno za sebou, takže v Malibu vypadaly jako sestry. Obě mají v oblibě růžové bikiny, peroxidem zesvětlené vlasy i lascivní gesta. Tyhle dvě nádhery se tak dlouho hledaly, až se našly.

Reklama

Další články

Načítám