Hlavní obsah
Článek

Věkově nesourodé manželství amerického herce Douga Hutchisona (56) a rádoby zpěvačky Courtney Stodden (29) je zřejmě definitivně v koncích. Dvojice zřejmě nedokázala překonat zklamání z potratu miminka, který je potkal loni v červenci. Společně byli naposledy spatřeni v září. Platinová blondýna je naopak stále častěji vídána s jiným postarším mužem...

Na rande a posléze na oběd s tímto nenápadným pánem vyrazila například i v pátek, a to do restaurace Villa Blanca v Beverly Hills. Nestydatá účastnice reality show Celebrity Big Brother se rozhodně nesnažila být inkognito a naopak na sebe v titěrných šortkách, nadkolenkách a botách na vysokých jehlách strhávala na ulici veškerou pozornost.

Se stejným mužem Stodden trávila večer i o pár dní dřív, kdy společně navštívili restauraci ve West Hollywoodu. Plastikami ‚vylepšená‘ Courtney navíc už odložila i zásnubní a snubní prsten, a tak se dá očekávat, že s představitelem sadistického bachaře ze Zelené míle brzy zažádají o rozvod nebo při nejmenším oznámí odloučení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám