Hlavní obsah
Článek

Courtney Stodden (29) se těšila, že se do konce roku stane maminkou, ale v polovině července bohužel potratila. Společně s výrazně starším manželem se snaží na nepříjemnou zkušenost zapomenout.

Blonďatá silikonka, která se svlékla v reality show Celebrity Big Brother, se v uplynulých měsících zklidnila a místo provokativních fotek na sociální síti sdílela své kulatící se bříško. Osud jí však miminko nedopřál a Courtney samovolně potratila. Po této ztrátě se demonstrativně zbavila vlasů a vstoupila do nové životní etapy.

Po období truchlení se známá nestyda opět začíná prezentovat v osvědčeném stylu. Když upozornila na novou vizáž, rovnou se vystavila v bikinách. Plavky jsou nejspíš jejím nejoblíbenějším oblečením a na pláž si pořídila kousek v ďábelské kombinaci černé a rudé.

Páreček s 35letým věkovým rozdílem vyrazil relaxovat na pobřeží Los Angeles. Zatímco Courtney vystavovala své křivky, Doug se neobnažil. Manželé si však k oceánu nepřišli zaplavat, ale užít si pohodičku s lahví sektu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám