Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V neděli se v New Yorku konala slavnostní projekce filmu The Disaster Artist, na níž se sešlo hvězdné publikum. Vedle režiséra a zároveň představitele hlavní role Jamese Franca také zpěvačka a herečka Courtney Love (59), která zvoleným outfitem nezůstala nic dlužná pověsti rebelky.

Přišla ve volných černých šatech s krajkovými detaily v horní části a jinak ušitých z lehké látky, která nevydržela nápor světel a prozradila samodržící punčochy s krajkovým lemem. Elegantní šaty Love ‚shodila‘ vysokými botami se šněrováním a výrazný celek zjemnila decentním líčením i účesem.

The Disaster Artist, v němž si zahráli také Zac Efron, Sharon Stone či Melanie Griffith, vypráví o vzniku filmu Pokoj Tommyho Wiseaua, jenž bývá označování jako jeden z nejhorších snímků, co kdy byly natočeny. Právě Wiseaua Franco ztvárnil.

Mimochodem: Jistě jste zaznamenali sexuální aféru kolem osoby Harveyho Weinsteina, jenž měl obtěžovat a zneužívat herečky. Courtney Love mezi nimi nebyla, ovšem již v roce 2005 ženy před Weinsteinem varovala. Na otázku, zda má pro mladé herečky v Hollywoodu radu, reportérce odpověděla, že nejspíš bude terčem pomluv, ale: „Pokud vás Harvey Weinstein pozve na soukromou párty do Four Seasons, nechoďte.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám