Hlavní obsah
Článek

Courteney Cox (59) a Johnny McDaid (45) vyrazili na udílení cen Brit Awards, kde společně předali cenu za nejlepší mezinárodní píseň zpěvačce Olivii Rodrigo. Po delší době se tak objevili spolu ve společnosti a moc jim to slušelo.

Hvězdný pár se sladil do černé, frontman Snow Patrol oblékl koženou bundu a Courteney ho doplnila v saténové blůze a sukni značky The Vampire's Wife.

Se zpěvákem udržují vztah na dálku, Courteney nyní promuje v Británii nový seriál Shining Vale, který jde do vysílání 6. března, a tak s Johnnym mohla strávit pár chvil a doprovodit ho na hudební událost.

Vztah na dálku páru nejspíš vyhovuje, i když pandemie jim ho trochu zkomplikovala. Zatímco hvězda přátel sídlí v USA, McDaid v rodném Severním Irsku. V dobách nejtvrdších lockdownů se tak neviděli i devět měsíců.

Cox je s hudebníkem ve vztahu už od roku 2013, o rok později se zasnoubili a po dalším roce rozešli. Údajně právě kvůli tomu, že se nemohli dohodnout, kde budou žít. V březnu 2016 to ale znovu dali dohromady, i když zásnuby prý neobnovili.

Courteney byla v letech 1999-2013 vdaná za kolegu z Vřískotu Davida Arquetta, s nímž má dceru Coco (17). S Davidem má dobré vztahy, ostatně zopakovali si spolu své ikonické role ve Vřískotu 5, který aktuálně boří kina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám