Hlavní obsah
Článek

Když v roce 1996 vyšel kultovní horor Vřískot, stal se z něj přes noc trhák. Vrah v ikonické masce, přezdívaný Ghostface se natolik uchytil, že se snímek dočkal už čtyř pokračování. Vřískot 5 jde do kin 13. ledna a diváci se prý mají na co těšit.

Hlavní hvězdy Neve Campbell (48), David Arquette (50) a Courteney Cox (59) ho nyní vehementně promují. „Byla to legrace, jako bychom se vrátili na letní tábor,“ popsala Campbell natáčení posledního dílu v pořadu Good Morning America.

Herečka si zopakovala roli hlavní hrdinky Sidney Prescott, která stejně jako postavy Arquetta a Cox přežila doposud všechny díly. David opět ztvárnil šerifa Deweye Rileyho a jeho bývalá manželka Courteney nenasytnou reportérku Gale Weathers.

Cox a Arquette to dali dohromady během tvorby prvního dílu a vzali se v roce 1999. Mají dceru Coco, a přestože se v roce 2013 rozvedli, zjevně je dodnes pojí dobré vztahy. Rozhodně nemají problém postavit se spolu před kameru.

Další z hlavních postav ztvární v novém díle herečka Melissa Barrera, kterou natáčení s hereckými legendami dojalo k slzám.

„Když řekli střih, rozbrečela se. Byla tak nadšená, že může pracovat se mnou a s Courteney a být součástí filmu, že neudržela emoce. Bylo to rozkošné, opravdu krásné,“ popsala Neve.

Jak se tyto a další hvězdy Vřískotu změnily, nebo v případě Neve Campbell spíš skoro nezměnily, si prohlédněte v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám