Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dům herečky Courteney Cox (59) se 4. července, kdy USA slaví Den nezávislosti, stal dějištěm dámské jízdy hvězdného složení. Pozvánku od seriálové Moniky přijaly nejen kamarádky z Přátel Jennifer Aniston (55) a Lisa Kudrow, ale také Laura Dern a Suzanne Somers.

Poslední jmenovaná pochválila hostitelku za skvělou akci. „Kecáme s Laurou a Jennifer, zatímco Courteney v kuchyni připravuje další skvělé jídlo,“ ocenila i kulinářské umění přítelkyně.

O tom, že je Cox skvělou hostitelkou, se Somers nezmiňuje poprvé, vzhledem k tomu, že bydlí kousek od sebe, se herečky scházejí nejen o svátcích. „Courteney je mojí sousedkou v Malibu a pořádá fantastické nedělní večeře,“ vysvětlila seriálová Carol pravidelná setkání.

Aniston, Cox a Kudrow v posledních měsících opět spojil jejich nejznámější seriál Přátelé. Fanoušci se letos dočkali vzpomínkového dílu, ve kterém se sešla nejen slavná šestice, ale i další herci, kteří se v seriálu objevovali, mj. Maggie Wheeler, představitelka Janice.

Pro hlavní postavy bylo velmi dojemné vrátit se na místo činu. „Myslím, že nikdo z nás netušil, jak moc emotivní bude zase se podívat na plac. Vidět ho přesně, jak byl. Prostě jsme se všichni rozbrečeli,“ přiznala Cox.

Zájem fanoušků o vzpomínkový díl byl tak mimořádný, že aplikace HBO Go, která ho uvedla, nezvládla jejich nápor a spadla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám