Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svět před pár týdny pobláznil návrat hlavních postav ze seriálu Přátelé na obrazovky. Lidé byli nadšení ze znovusetkání a prozrazení pár dalších detailů z natáčení jednoho z nejoblíbenějších seriálů všech dob.

Těžké chvilky v pořadu herci neprozrazovali, ale Courteney Cox (59) se před časem svěřila, jaká scéna pro ni byla nejtěžší při natáčení. Herečka se totiž v určité době snažila otěhotnět, a bohužel prodělala několik potratů, přičemž některé i při natáčení seriálu.

„Pamatuji si jeden moment, kdy jsem potratila a zrovna jsme točili scénu, jak Rachel rodí. Bylo to naprosto hrozné, muset být v tyhle momenty vtipná,“ uvedla před časem pro NBC Courteney.

Herečka byla tehdy provdaná za Davida Arquetteho a během jejich snahy o miminko potratila sedmkrát, než byla diagnostikována s genovou mutací, která potraty způsobovala. Courteney podstoupila dvě umělá oplodnění, než zvládla odnosit svou jedinou dceru Coco, kterou porodila těsně před čtyřicátými narozeninami.

„Bylo to opravdu divné, protože všichni v mé rodině měli děti. Jednoduše přicházelo jedno za druhým a nikdo nic neřešil. Nikdo v rodině neměl problém, tak jsem doufala, že ani pro mě to nebude těžké. Otěhotněla jsem vždy velice lehce, ale bylo těžké plod udržet,“ prozradila Cox a pokračovala: „Tehdy jsem dvakrát podstoupila umělé oplodnění a musela jsem si denně píchat heparin.“

Courteney se rozvedla s Davidem v roce 2013, kdy bylo Coco 9 let. Nyní je ve vztahu s irským rockerem ze skupiny Snow Patrol Johnnym McDaidem. S ním ji seznámil zpěvák Ed Sheeran (33), se kterým nedávno tančila slavný sourozenecký taneček, který v Přátelích předváděla s Rossem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám