Hlavní obsah
Článek

O tom, že poslední série Přátel byla pro představitele slavné šestice Newyorčanů zlatým dolem, bylo napsáno mnoho. Za jedinou epizodu tehdy inkasovali neuvěřitelných 700 tisíc liber, tedy asi 20,7 milionu Kč.

Nabízí se tak otázka, kolik Jennifer Aniston (55), Courteney Cox (59), Lisa Kudrow (57), David Schwimmer (54), Matthew Perry (†54) a Matt LeBlanc (53) dostali za vzpomínkový díl, který se stal mezi fanoušky senzací. Zájem byl v USA tak obrovský, že stanice HBO GO, která pořad odvysílala, měla potíže s výpadkem.

Podle informací britského deníku The Sun šlo o částku 2,1 milionu liber, tedy cca 62,3 milionu Kč.

Co se týče celkového odhadovaného jmění herců, nejlépe si vedou Aniston s 300 miliony dolary, Cox se 150 miliony dolary a Perry se 120 miliony. Do částek jsou zahrnuté i honoráře za další projekty.

Reunion se konal 17 let po odvysílání posledního dílu v roce 2004. Při té příležitosti se poprvé znovu sešli také čeští dabéři postav Miriam Chytilová (Rachel), Pavla Rychlá (Monica), Stanislava Jachnická (Phoebe) a Daniel Rous (Ross) a na období, které s přáteli strávili, zavzpomínali.

Reklama

Další články

Načítám