Hlavní obsah
Článek

Po zhlédnutí traileru na vzpomínkový díl Přátel každého napadne, že Jennifer Aniston (55), Courteney Cox (59), Lisu Kudrow (57), Davida Schwimmera (54), Matta LeBlanca (53) a Matthewa Perryho (51) pojí stejně úzké kamarádství jako jejich postavy Rachel, Moniku, Phoebe, Rosse, Joeyho a Chandlera. Vzpomínky na staré dobré časy střídají objetí a ujištění, jak se mají rádi. Je tomu tak i ve skutečnosti?

Podle Kudrow ano, mezi seriálovými přáteli prý při natáčení vzniklo mimořádné pouto, které stále trvá. „Dokud seriál neskončil, nedošlo mi, jak vzácné bylo, jak jsme si sedli a jak se máme stále rádi,“ řekla herečka webu News. „Je to úžasné a v nadcházejícím díle budeme na seriál vzpomínat a oslavovat ho,“ dodala a potvrdila tak věc zřejmou z ukázky - totiž že nepůjde o klasický díl, ale o vzpomínkovou sešlost.

Šestice se spojila ještě před natáčením, prostřednictvím videohovoru. „Když jsme si zavolali poprvé, jen těžko jsme zůstávali u tématu, protože jsme se pořád smáli,“ vyprávěla s tím, že pro všechny bylo setkání po 17 letech od odvysílání poslední epizody velmi emotivní záležitostí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám