Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka známá ze seriálu Přátelé Courteney Cox (59) v pondělí oslavila šestapadesáté narozeniny. Zmínku o výročí udělala i na sociální síti, kde sdílela záběry od moře, na nichž skáče do bazénu. „S vděčností jsem se ponořila do dalšího roku,“ napsala.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Gracefully diving into this next year... #oaf

Příspěvek sdílený Courteney Cox (@courteneycoxofficial), Čen 15, 2020 v 9:22 PDT

Zmíněný seriál přinesl představitelce Moniky Gellerové nejen popularitu, ale také přátelství. Blízcí jsou si dodnes všichni představitelé hlavních postav, nejpevnější pouto se ale vytvořilo především mezi Cox a Jennifer Aniston a Lisou Kudrow. Poslední zmíněná už také kamarádce veřejně popřála.

Představitelka potrhlé Phoebe zveřejnila sérii společných fotek, k nimž napsala: „Vše nejlepší, Courtney, moje geniální, štědrá, úžasná, vyrovnaná, báječná a dobrá přítelkyně (FRIEND). Miluju tě,“ odkázala na slavný seriál.

Loni Courteney slavila bujaře. Nejdřív v LA s přáteli a následně v komornějším duchu v Mexiku, kam odcestovala s pár kamarádkami včetně Aniston. Letošek bohužel večírkům moc nepřeje.

Jen dva dny před Cox měla narozeniny také její dcera Coco, šestnáctiny. Otcem teenagerky je herec, režisér, producent, scenárista a wrestler David Arquette.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám