Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S muzikantem z kapely Show Patrol Johnnym McDaidem randí herečka Courteney Cox (59) od roku 2013, momentálně však jako spousta jiných párů prožívají vztah na dálku. I je rozdělila pandemie. „Už tak dlouho jsem ho neviděla,“ posteskla si představitelka Moniky z Přátel v online rozhovoru s Ellen DeGeneres.

Cox tráví karanténu ve svém domě v Malibu a bez partnera je to pro ni těžké, jak přiznala. „Hodně času spolu strávíme na Facebooku, ale chybí mi jeho dotek,“ svěřila.

Koronavirus se jí dotkl i jinak. V domě s ní pobývali i dva přátelé, kteří se během tří dnů, kdy odešli, nemocí nakazili. „Jeden neměl žádné symptomy, druhého to úplně složilo,“ vyprávěla herečka. „Po třech dnech příznaků skončil v nemocnici na ventilátoru, s ledvinami v háji...a je to mladý, fyzicky zdatný kluk... a jeho manžel byl naprosto bez příznaků,“ upozorňuje na nepředvídatelnost nemoci.

Hereččin kamarád nemoc naštěstí překonal a už je z nemocnice doma. „Ale bylo to děsivé,“ dodala Cox.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám