Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Courteney Cox (59) a Matthew Perry (†54) si v populárním sitcomu zahráli přátele/milence/manžele. Není tajemstvím, že herci z Přátel se vídají i v soukromí a pojí je pevné přátelské svazky. Nedávným společným snímkem všech hlavních hrdinů ze seriálu o tom přesvědčila i Jennifer Aniston, když si založila Instagram.

I oblíbená dvojka v podání Moniky a Chandlera nyní potěšila fanoušky společnou fotkou. „Já vím...mohla bych být ještě šťastnější?“ napsala Cox k selfie s Perrym, kterou doplnila o hashtag #realfriends.

Oslavné komentáře na sebe nenechaly dlouho čekat, k fanouškům se přidala například i představitelka Phoebe Lisa Kudrow se slovy: „Štěstí, štěstí!“

Díky takovýmto shledáním fanoušci stále častěji spekulují o tom, jestli se přeci jenom nedočkáme pokračování Přátel. Aniston navíc nedávno něco naznačila v show Ellen DeGeneres. „Něco se děje, nevíme ještě co, ale něco jo.“ No uznejte sami, nebylo by krásné vidět všechny Přátele opět společně na obrazovce? Hlasujte v anketě níže.

Chtěli byste pokračování Přátel?
Ano, nic by mi neudělalo větší radost!
90 %
Ne, nijak zvlášť by mě to nenadchlo.
10 %
Celkem hlasovalo 17891 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám