Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když v sobotu herečka Courteney Cox (59) sdílela na svém instagramovém účtu společný snímek s kamarádkou Jennifer Aniston (55) a hercem Mattem LeBlancem (52), sledující začali šílet. Představitelé Joeyho, Moniky a Rachel z Přátel se společně totiž objevují zřídka. Příspěvek získal na 2 milióny lajků a více než 55 tisíc opěvných komentářů.

Zatímco Cox s Aniston jsou nejlepšími kamarádkami a často se k nim připojuje i Lisa Kudrow alias Phoebe, pánská část seriálových hrdinů si na společná shledání příliš nepotrpí. Ikonický sitcom navíc letos slaví 25 let od uvedení na obrazovky.

V červnu se Aniston v show Ellen DeGeneres svěřila, že by se klidně nechala uvrtat do oživení seriálu. „Říkala jsem, že bych do toho šla, holky byly také pro, stejně tak si myslím, že i kluci. Může se stát cokoli,“ nechala se slyšet. Uvidíme, jestli se herci k něčemu přeci jen nechají přemluvit a fanoušci se znovu dočkají svých oblíbených Přátel na televizních obrazovkách.

Reklama

Další články

Načítám