Hlavní obsah
Článek

Vítězka Eurovize rozvířila mediální vody stejně jako před třemi lety Charlie Sheen (58). Také Conchita Wurst (35) se nakazila nevyléčitelným pohlavně přenosným virem HIV.

Rakouský zpěvák Thomas Neuwirth se proslavil svým dámským alter egem. Conchita se stala idolem LGBT komunity a po Eurovizi se stala mezinárodní hvězdou. Roky však skrývala nepříjemné tajemství, které musela pod výhrůžkami zveřejnit. „Jsem už mnoho let HIV pozitivní,“ napsala na Instagram, kde upřesnila, že užívá léky, díky nimž se virus nešíří dál.

Charlie Sheen byl v minulosti znám svým divokým sexuálním životem. Svůj stav se také snažil dlouho tajit, ale v roce 2015 všechno prasklo. Jeho milenky se tehdy ozvaly s obavami, že je při nechráněném sexu nakazil. Charlie vše ustál a Hollywood jej neodepsal.

HIV pozitivní je také zpěvák Holly Johnson z kapely Frankie Goes to Hollywood. Virem byl infikován už v roce 1991 a díky lékařskému dohledu není jeho život nikterak limitován. Stejnou zkušenost má i Andy Bell z popového dua Erasure.

Virus HIV se samozřejmě netýká jen mužů. Nepříjemnou zkušenost s ním má zpěvačka Nadja Benaissa z německé dívčí kapely No Angels. Ta dokonce skončila u soudu, protože měla nákazu vědomě šířit a nevarovat před ní své sexuální partnery. Nakonec dostala jen podmínku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám