Hlavní obsah
Článek

Datum jejího narození je velkou neznámou, spekuluje se o tom, že přišla na svět někdy mezi lety 1939 až 1946. Ale ať už je v rodném listě Amandy Lear cokoliv, datum z první poloviny minulého století by v jejím případě nikdo netipoval.

Zpěvačka, která svou vizáž zakonzervovala podobně jako Cher, byla nejobdivovanějším hostem akrobatické show The One v Berlíně. Na představení, o jehož vizuální stránku se postaral návrhář Jean-Paul Gaultier, přišla i vítězka Eurovize z roku 2014 Conchita Wurst, ale o několik dekád starší kolegyni nemohla vousatá zpěvačka konkurovat.

Amanda Lear popřela svůj nejasný věk modelem, který odhalil její nohy téměř až ke klínu. Zezadu sice zůstala zahalena až k patám, ale zepředu jí podivný kabát dosahoval sotva pod kalhotky. Zpěvačka, jíž je mezi 70 a 77 lety, moc dobře ví, že si tak výstřední outfit může dovolit. Dokonalejší nohy snad nemá ani Tina Turner (†83). Miroslav Etzler (59), který ji ztvárnil v show Tvoje tvář má známý hlas, naštěstí zvolil umírněnější ohoz.

Reklama

Další články

Načítám