Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tropické teploty v Praze se ještě pomyslně zvýšily, v hlavním městě v pondělí odpoledne oficiálně odstartoval festival Prague Pride. Největší hvězdou zahajovacího koncertu na Střeleckém ostrově se stala rakouská vousatá zpěvačka Conchita Wurst (35). Ta na pódiu vystoupila před mini koncerty Jara Smejkala a Anety Langerové.

„Dnes je to opravdu velký den, moc si vaši nádhernou akci užívám,” nechala se stručně slyšet vítězka Eurovision Song Contest 2014 a dále uvedla: „V Praze se mi moc líbí. Miluji architekturu, a tak se tady cítím jako v pohádce. Můj hotel se nachází v historickém paláci a jsem opravdu nadšená."

Před svým vystoupením výstřední umělkyně odmítla poskytovat dlouhé rozhovory, nám se ji ale přece jen podařilo vyzpovídat. Vzhledem k vysokým teplotám se prý obávala, že její vzhled přijde k úhoně, a tak se soustředila na to, aby se z klimatizovaného taxíku dostala co nejkratší cestou přímo do zákulisí a poté na pódium. „Podle teploty je poznat, že jsem jen tři hodiny cesty od domova. Ve Vídni je také obrovské vedro," říká zpěvačka, která před Prahou vystoupila v Antverpách, kde se zchladila v příjemných třiadvaceti stupních.

Vítězka posledního ročníku Eurovize se v našem hlavním městě příliš dlouho nezdrží. Rozhodně se nebude moci zúčastnit sobotního pochodu hrdosti, který je vyvrcholením festivalu LGBT komunity. Ještě dnes dopoledne umělkyně odjíždí autem zpátky do Vídně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám