Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zvláštní fousatá dáma, která hnula žlučí všem, kteří nesnášejí jinakost, se ukáže svým českým obdivovatelům i nenávistníkům pěkně zblízka! Vítězka evropské hudební soutěže Eurovision Song Contest 2014 Conchita Wurst (35) je totiž již potvrzenou hlavní hvězdou zahajovacího koncertu letošního ročníku pochodu homosexuálů Prague Pride 2015.

Conchita, která nedávno ukázala svou mužnou hruď bez umělých ňader a také se už předvedla tak, jak vypadá úplně coby chlapák, se podle mnohých obléká lépe než slavné světové celebrity a i do Prahy určitě přiveze nějakou svou zajímavou róbu. Určitě bude na co se těšit!

Sekundovat jí bude nejslavnější česká lesbička Aneta Langerová (37). A aby na pódiu nebylo málo lidí, kteří štvou takzvané normální okolí tím, že žijí jinak, chybět nebude v roli předskokana i nedávno přiznaný gay Jaro Smejkal.

Koncert odstartuje desátého srpna v osm hodin večer na pražském Střeleckém ostrově. Určitě nejen samotný pochod gay komunity, ale i přítomnost Conchity přiláká řadu vzteklých „zastánců tradiční rodiny“, kterým vadí, že někdo má potřebu veřejně prezentovat svou sexualitu nebo sympatie k lidem, kteří to v ložnici mají jinak než oni sami. Pochodu se totiž často zúčastní i mnoho  lidí s heterosexuální orientací, včetně umělců.

Půjdete se na Conchitu Wurst v Praze podívat?
Ano, je to skvělá zpěvačka!
8,6 %
Ne, nezajímá mě to, ale nevadí mi
78,2 %
Nikdy! Je to hřích, půjdu se modlit do kostela
13,2 %
Celkem hlasovalo 5109 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám