Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hlasování o novém vítězi evropské písničkové soutěže sice ještě nezačalo, ale všichni interpreti se třesou strachy před reprezentantkou Srbska, která je nejen prostorově nejvýraznější účastnicí Eurovize.

V mezinárodním klání o nejlepší song je odlišnost větším předpokladem k úspěchu než kvalitní hlasový projev, a vousatou zpěvačku Conchitu Wurst (35) tak s velkou pravděpodobností na trůnu nahradí Bojana Stamenov s proporcemi Haliny Pawlowské (69).

Václav Noid Bárta a Marta Jandová se svým duetem Hope Never Dies sice včera večer do finále nepostoupili, ale českým divákům se srbská boubelka bude určitě také líbit. Bojana jim totiž může evokovat vdavekchtivou Droběnu z pohádky Tři oříšky pro Popelku, již ztvárnila Helena Růžičková.

Srbská zpěvačka je také ženou od rány a s konkurencí dokáže zamést stejně jako Růžičková s princem v podání Pavla Trávníčka (73) na královském bále. Ať už těžkotonážní diva v Eurovizi zvítězí, či ne, už samotná účast v soutěži jí otevřela dveře do světa. Žádný jiný interpret se totiž nemůže pochlubit tím, že je rozpoznatelný i ze vzdálenosti několika stovek metrů.

Uspěje Bojana Stamenov v Eurovizi?
Ano, je jasnou vítězkou
4,7 %
Ne, je příliš tlustá
11,2 %
Na vzhledu nezáleží, důležitá je její píseň
84,1 %
Celkem hlasovalo 11521 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám