Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Rakouský hudební objev Conchita Wurst (35) se brzy dočká nepříjemného okamžiku, kdy Eurovize vyhlásí nového vítěze. Před finále nového ročníku tak vousatá zpěvačka přišla se změnou vizáže, aby fanouškům nezevšedněla.

Transgenderový interpret loni na Eurovizi diváky okouzlil písní Rise Like a Phoenix, ale setkal se také s urážkami, které pohlavně neurčitého zpěváka s pseudonymem Conchita Wurst odsuzovaly za jeho neúctu k tradičním hodnotám. Thomas Neuwirth totiž proměnu v ženu záměrně nedotáhl až do konce a nechal si plnovous i plochou hruď.

Conchita se po úspěchu v Eurovizi stala vítaným hostem společenských událostí, kde svými outfity zastínila i zkušené modelky. Na festivalu v italském Sanremu se ale vousatá zpěvačka předvedla s novou vizáží, která jí příliš nesvědčí. Když se na pódiu objevila s kratšími vlasy a šaty, které odhalily její záda s výrazným tetováním, její pracně vytvořená ženskost byla pryč. Doufejme, že se na květnovém finále Eurovize ve Vídni předvede ve slušivější podobě.

Líbí se vám Conchita s novým účesem?
Ano, změna jí sluší
6 %
Ne, dříve vypadala lépe
94 %
Celkem hlasovalo 5619 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám