Hlavní obsah
Článek

Po vítězství v Eurovizi se z Conchity Wurst (35) stala mezinárodní ikona bojující za toleranci sexuálních menšin. Rakouský zpěvák Thomas Neuwirth teď konečně ukázal, jak to má jeho alter ego s ňadry.

Conchita si písní Rise Like a Phoenix získala uznání a interpretka, která dříve vzbuzovala spíše pohoršení, se dočkala pozvánek na nejvýznamnější společenské události včetně festivalu v Cannes. V odvážných modelech vždy odhalovala své dlouhé štíhlé nohy, které jí závidí nejedna skutečná žena.

V oblasti dekoltu má však Conchita nedostatky, které se dříve snažila maskovat vycpávkami. Dámské šaty totiž počítají s parametry, jimiž Neuwirth prozatím nedisponuje. Rakouský zpěvák se ale nejspíš na změnu pohlaví nechystá, protože si na kontrastu mezi mužským a ženským elementem postavil kariéru.

Během koncertu v Manchesteru se Conchita objevila v šatech s hlubokým výstřihem, kde bychom ňadra hledali marně. Vystoupení tak diváky přesvědčilo o tom, že stvořitel vítězky Eurovize nemíní skoncovat se svou původní identitou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám