Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už od narození své dcerky Chanel před šesti lety razí modelka Coco Austin (45) trend vzájemně sladěného oblečení. Nejde ovšem jen o stejné barvy nebo styl, ale o téměř totožné modely. Manželka rapera Ice-T tím zkrátka proslula víc, než čímkoli jiným, a tak v tom hodná pokračovat a prohlašuje, že je to nikdy nepřestane bavit.

Třiačtyřicetiletá majitelka kyprých tvarů sdílela ve čtvrtek další ze série podobně laděných fotografií, tentokrát z Baha Bay Water Parku na Bahamách. Coco s dcerou pózovaly u jednoho z bazénů v křiklavě růžových bikinách, které modelka korunovala ještě růžovějšími vlasy. Aspoň, že ty si u dcery odpustila.

Dvojice tak předvedla další ze série modelů značky Sugar Dollz, která se právě na podobně výrazné plavky v nejrůznějších variantách a velikostech specializuje.

Minulý týden se ovšem modelka s manželem dostali pod palbu po sdíleném snímku, na němž pózují v obchodě a mají dceru v kočárku. U záběru se okamžitě strhla diskuze mezi fanoušky. Jedni nemohli pochopit, proč by mělo šestileté dítě jezdit v kočárku, další jim zase oponovali, že je každého věc, do kdy jej chtějí rodiče svým potomkům dopřát, pokud o něj dítě stojí.

Není to poprvé, co se Coco nesetkává s pochopením ohledně výchovy své dcery. Mnozí se například pozastavovali nad tím, že ještě loni dceru kojila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám