Hlavní obsah
Článek

Novým trendem dámského prádla je podprsenka, která nejenže nepotřebuje ramínka, ale navíc vůbec nehalí záda. Tuto vymoženost ale ocení jen pořádně vyvinuté dámy.

Vynalézavosti se meze nekladou. S nepříjemnými zářezy na ramenou a zádech je jednou provždy konec. Mohutná ňadra totiž podpěru obepínající celý trup nepotřebují. Postačí je přimáčknout k sobě doplňkem, který vychází z principu korzetu. Na těle ale zabere podstatně méně místa.

Průkopnicí „sešněrovaných“ ňader je modelka a podnikatelka Coco Austin (45). Ta novinku vyzkoušela na svém bujném poprsí a nabízí ji v rámci vlastní kolekce spodního prádla. Podprsenka, na niž mohou přírodou neobdařené ženy rychle zapomenout, padla do oka také Amber Rose (40), jejíž míry jsou srovnatelné s Coco.

Modelka s postavou ve tvaru přesýpacích hodin si tento vynález díky svým proporcím může také dovolit. Coco je pro ni nejspíš velkým vzorem. Kromě podprsenky se k ní připodobnila i blonďatou parukou. Běžně totiž Amber nosí vlasy zkrácené na několik milimetrů.

Kdo je v revoluční podprsence přitažlivější?
Coco Austin
20,4 %
Amber Rose
12,6 %
Ani jedna, není nad klasické spodní prádlo
67 %
Celkem hlasovalo 398 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám