Hlavní obsah
Článek

Jak již Super.cz informoval, aktuálně tráví topmodelka Daniela Peštová (53) dovolenou v Itálii, odkud se také podělila o fotografie v plavkách a bez make-upu. Ještě před tím ale stihla nafotit snímky pro charitativní kalendář ALSA, mj. s herečkou Janou Krausovou. Právě při focení s Terezou z Davle se podělila o svoje názory na současný modeling.

Daniela Peštová se k ALSE dostala náhodou, když se před lety účastnila akce na podporu pacientů.

„Co je ALS jsem věděla, mám známou, která touto nemocí trpí. Ale o jejich spolku jsem slyšela poprvé a byla jsem tak ohromena tím, co dělají, že jsem jim nabídla svou pomoc,“ vysvětlila nejprve důvod, proč kalendář fotila.

I když se v modelingu Daniela Peštová pohybuje od 90. let, univerzální radu na úspěch nemá. Jak se dokázala tak dlouho udržet na vrcholu?

„Je to hodně o štěstí. O tom být ve správný čas na správném místě. Poznat dobrou příležitost a chytit ji za pačesy. Zároveň ale zůstat sama sebou a nenechat se zblbnout pozlátkem,“ říká.

Svět modelingu se od jejích úplných začátků dost změnil. Podle Peštové to má pro současné dívky svá negativa i pozitiva.

„Dnes se může v podstatě kdokoliv s dobrou aplikací stát hvězdou sociálních sítí, říkat si modelka a živit se tím. Na druhou stranu nemají dnešní modelky takovou životnost, jako to bylo v případě modelek 90. let,“ míní Daniela.

Ta se do velkého modelingového světa dostala ve stejnou dobu jako Naomi Campbell (53), Claudia Schiffer (53) nebo Linda Evangelista. Na jména hvězd dnešních přehlídkových mol si širší veřejnost už jen tak nevzpomene.

„Navíc mi přijdou dnešní fotky příliš vyretušované. Vytratilo se z nich kouzlo nedokonalosti a jedna modelka vypadá jako druhá. Trochu nuda,“ popisuje Peštová realitu dnešních fotek.

Reklama

Další články

Načítám