Hlavní obsah
Článek

Bývalá světová topmodelka a Miss Universe Dánsko 1986 Helena Christensen (50) ukázala svoji mladší sestru Anitu. Pochlubila se jí na svém instagramovém účtu spolu s krásným vzkazem.

„Je to skvělý, když jeden z vašich nejoblíbenějších lidí na světě je zároveň vaše sestra. Vždycky mezi námi bylo unikátní pouto, a to už od dětství. Vlastně tedy od chvíle, kdy jsem překonala svou neskutečnou žárlivost na to, že se doma soustředila veškerá pozornost na malé roztomilé mimino. Časem byla mnohem roztomilejší, vtipnější a začalo být zábavné být v její společnosti. Tenhle příspěvek je vyjádřením vděku za moji malou sestřičku Anitu.“

Helena byla jednou z topmodelek, která se střídala na titulkách módních časopisů a módních přehlídkách s Lindou Evangelistou, Christy Turlington, Cindy Crawford (58), Naomi Cambell (53) či Claudií Schiffer (53).

Také natočila jedno z nejvíc sexy hudebních videí k písni Wicked Game od Chrise Isaaka, ve kterém na sobě má jen kalhotky. Ani nyní není obzvlášť cudná, když se stále objevuje na fotkách polonahá. 

Reklama

Další články

Načítám