Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na světě je jen málo modelek, které si v branži stihly udělat takové jméno jako ona. Snad jen její ‚devadesátkové‘ kolegyně, modelky, jež byly na vrcholu slávy právě v 90. letech minulého století. Naomi Campbell, Linda Evangelista nebo Eva Herzigová například. Německá star Claudia Schiffer (53) jako by ze svého tehdejšího sexappealu neztratila ani ‚ň‘.

Vydělávat by už sice nemusela, přesto občas neodolá a přijme zajímavou nabídku na nafocení editorialu do některého z módních magazínů, nebo jako loni, když spolu s neméně slavnými kolegyněmi Cindy Crawford a již zmíněnou Naomi Campbell pózovala v kampani pro značku Balmain.

Tentokrát nešlo o profi focení, i když to tak může vypadat. V bílých puntíkovaných plavkách si Schiffer s rodinou užívala prázdniny na jachtě v Itálii. S manželem Matthewem Vaughnem má celkem tři děti, syna Caspara (14) a dcery Clementine (12) a Cosimu (7).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám