Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá topmodelka Linda Evangelista (46) není žádná troškařka. Kdysi prohlásila, že za méně než deset tisíc dolarů ani nevyleze z postele. Podobně nesoudné požadavky na peníze se jí nejspíš drží dodnes. Po miliardáři a manželovi mexické krásky Salmy Hayek (44) Françoisovi-Henri Pinaultovi (49) nyní požaduje výživné 46 tisíc dolarů na jejich syna. To je v přepočtu téměř 800 tisíc korun.

Skutečnost, že má manžel herečky Hayek nemanželského syna Augustina Jamese právě s Evangelistou se provalila teprve nedávno. Chlapci jsou přitom již čtyři roky. K početí muselo dojít už v době, kdy měl Pinault vztah se Salmou Hayek. S tou má francouzský podnikatel, jehož jmění se odhaduje v přepočtu na 195 miliard korun, ještě téměř čtyřletou dcerku Valentinu Palomu Pinault.

Evangelista, která patřila spolu s Naomi Campbell, Cindy Crawford či Claudiou Schiffer (53) k nejslavnějším modelkám, přišla k soudu s jasným odůvodněním horentní požadované měsíční sumy. Velká část by prý padla na výdaje spojené s bezpečností jejich syna. Chůvy a ozbrojení řidiči jsou v případě dítěte takto zámožných rodičů prý nezbytností. Pinault však považuje částku za nesmyslnou. Se svými právníky už podniká kroky k tomu, aby se z celého soudního procesu vyvlékl s co nejmenší újmou svého bankovního konta.

Reklama

Další články

Načítám