Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Eva Herzigová (51) dnes slaví jubilejní čtyřicáté narozeniny. A stejně jako její vrstevnice Simona Krainová (51), jež stejné kulatiny oslavila nedávno, je to pořád neuvěřitelně krásná žena.

Kráska z pomněnkově modrýma očima a fantastickou postavou se přitom v modelingu prosadila náhodou. Rodačka z Litvínova se coby šestnáctiletá dívka zúčastnila soutěže pro mladé modelky, kterou pořádala francouzská modelingová agentura.

Herzigová, podobně jako její kolegyně a neméně slavná kráska Tereza Maxová (52) uspěla, a zamířila sbírat první zkušenosti do Paříže. Netrvalo dlouho, a stala se z ní hvězda první velikosti.

V kampani značky Guess vystřídala slavnou Claudii Schiffer (53) a na úplný vrchol ji katapultovala kampaň na podprsenku Wonderbra. Svůdná blondýnka tehdy z billboardů uhranula tisíce mužů po celém světě, kteří žádostivě hleděli do jejího hlubokého dekoltu.

Od té doby se jí hrnuly nabídky od světoznámých značek i věhlasných fotografů, kteří se prali o to, aby s atraktivní blondýnkou mohli spolupracovat. Zatímco v kariéře stoupala strmě stále výš, v soukromém životě se jí zpočátku moc nedařilo.

Manželství s bubeníkem kapely Bon Jovi Tico Torresem se rozpadlo už po pár měsících, a tak Herzigová našla štěstí až o pár let později. Od roku 2001 žije s italským milionářem Gregorio Marsiajem, s nímž má syny George (5) a Philipa (23 měsíců).

Rodinka se navíc už brzy rozroste, protože je Herzigová opět těhotná. Ač si moc přála holčičku, nakonec bude mít opět chlapce. Slavná modelka i tak září štěstím a vypadá skvěle, o čemž se můžete přesvědčit v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám