Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Presley Gerber (20) si před několika dny nechal udělat nové tetování. Jeho obličej nyní zdobí nápis misunderstood čili nepochopený. Autorem malůvky je známý tatér Jonathan „JonBoy“ Valena, který výsledek své práce sdílel i na Instagramu se slovy: „Promiň, mami,“ která zjevně měla patřit modelově matce, slavné Cindy Crawford (58).

Netrvalo dlouho a na mladého modela se začaly sypat hejty od uživatelů sociální sítě. „Proboha, proč?“ zněl jeden z komentářů. „Právě sis zničil obličej!“ komentoval další. „Jediné, co je k nepochopení, je to tetování samotné,“ reagoval jiný.

Kritiky bylo tolik, že se na ni sám Gerber rozhodl reagovat. V živém instagramovém vysílání tetování odůvodnil pouze tím, že se necítí pochopený. „Kdybych si myslel, že mi to zničí obličej, nebo kdybych to nechtěl, tak to nedělám. Myslím, že je to celkem jasné,“ zdůvodnil své pohnutky.

A hejtrům poslal jasný vzkaz. „Chtěl jsem jenom říct, že pokud o mně chce někdo říkat sra*ky, komentovat tohle nebo moji rodinu, dám vám svou adresu, slibuji, a můžete mi to přijít říct do očí,“ uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám