Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rozhalená polstrovaná bunda stažená z ramen, široké kožené kalhoty, bílý top končící těsně pod pubertálním hrudníkem. Na očích sluneční brýle a na hlavě hučku. Vše krom topu a odlehčujících bílých ploch na botách v různých odstínech černé. Takhle se v Miláně představila fanouškům světa módy začínající hvězda amerického modelingu Kaia Gerber (16), dcera v devadesátých letech slavné topmodelky Cindy Crawford (58).

Jak se přibližuje k dospělosti, začíná být ve tváři své slavné máti docela podobná. Jenže ta byla na vrcholu slávy na přelomu osmdesátých a devadesátých let, v období, které lze označit jako temný věk modelingu. Sice tehdy vznikl fenomén globálních topmodelek, ostatně Cindy je toho důkazem, na druhou stranu, aby dívky v branži uspěly, musely doslova trpět.

Mnohé záhy „pouze“ přišly o iluze a zjistily, že to, co je po nich také žádáno se příliš neshoduje s ´dobrými mravy´. Další problém byl, že tehdy měla elévka, která o pár gramů přibrala, zaděláno na vyhazov. Po předváděcích molech se doslova potácely vyzáblé vysoké slečny se strnulým výrazem. Občas některá omdlela vysílením přímo před diváky.

Jistě talentovaná a po mamince krásná Kaia, jako by v té době žila. Když se podíváte na snímky z Milána, dojde vám, že je jiná, než velí dnešní trendy, které počítají i s XXL modelkami. Kaia zkrátka není holka ´krev a mlíko´. A pokud netrpí poruchou příjmu potravy, rozhodně tak vypadá. Přesto, že jde proti současnému jasnému kurzu, bývá obsazována, a tím pádem je se svým vychrtlým tělem velmi spokojená.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám