Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ciara (38) se hned po porodu třetího dítěte nechala slyšet, že na sobě hodlá makat, aby byla co nejrychleji ve formě. A svému slovu dostála. Fanouškům práskla, že je necelý rok po narození syna Wina na původní váze, podařilo se jí shodit už 17 kilo.

„Sbohem poslední 4 kila navíc, se kterými jsem v posledních týdnech bojovala. Ahoj, moje předporodní váho. Jsem na sebe pyšná. Shodila jsem už 17 kilogramů,“ pochlubila se fanouškům na sociální síti.

Ciara hubla s aplikací Weight Watchers, ale přiznává, že proces vyžadoval hodně odhodlání, vytrvalosti a tvrdé dřiny.

„Byla to legrace. Přiznávám, že to pro mě tentokrát bylo jiné. Se třemi dětmi, prací a vším cestováním. Ale jsem pyšná, že jsem to dokázala,“ dodala s tím, že v programu hodlá pokračovat, aby se udržela ve formě.

Ciara a manžel Russell Wilson přivítali Wina na svět loni v červenci. Jde o jejich druhé společné dítě, k synovi mají čtyřletou Siennu, a zpěvačka má pak z předchozího vztahu sedmiletého Futura.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám