Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ciara (38) předvedla na udílení cen CFDA Fashion Awards v New Yorku velmi zajímavý model od Very Wang a vystavila tak na odiv své sexy křivky. Matka dvou dětí má momentálně všechno, co si jen může přát, ale nebylo to tak vždycky.

V pořadu Jady Pinkett Smith Red Table Talk Ciara promluvila o nejtěžším obdobím v životě. Tím pro ni byl rozchod s bývalým partnerem, raperem Futurem, který je také otcem jejího syna Futura juniora (7). Ještě, než se chlapec narodil, jeho rodiče zrušili zásnuby a rozešli se kvůli Futurově údajné nevěře. Raper má celkem šest dětí se šesti různými ženami.

„Plakala jsem pořád, plakala jsem ve sprše, v posteli. Cítila jsem, že jsem jako matka selhala,“ svěřila se Ciara v emotivním rozhovoru a neskrývala slzy. „Vyrostla jsem s oběma rodiči, kteří se velmi milovali, nemohla jsem uvěřit, že svému synovi nedopřeji totéž,“ vysvětlila.

Zpěvaččin příběh má nicméně šťastný konec, neboť nakonec potkala životní lásku v podobě hráče amerického fotbalu Russella Wilsona (30), který nejen pečuje o jejího syna, ale také spolu mají dceru Siennu (2).

„Doufám, že budeme mít ještě minimálně dvě děti. Miluji být mámou, vše, co dělám, dělám pro ně," doplnila zpěvačka s tím, že s Wilsonem našla druh lásky, který do té doby nikdy nepoznala a nejvíc si cení toho, že jejího prvorozeného synka vnímá jako vlastního.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám