Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když její fanoušci občas v komentářích zmiňují, že je Christina Aguilera (43) talentovaná a nemá zapotřebí se ještě navíc na sociálních sítích svlékat, zpěvačka nahotě znovu neodolala.

V rámci propagace španělského alba La Fuerza se nechala nafotit jen v miniaturních kalhotkách, ze kterých byl vidět jen tenký proužek na boku.

Christina vydala svůj první singl z desky, který se jmenuje Santo a spolupracovala na něm se zpěvákem z Portorika Ozunou. Zpěvačka pro tuto novou roli, kdy se vrací ke svým kořenům (její otec pochází z Ekvádoru, pozn. red.) a znovu zpívá španělsky, zvolila velmi provokativní image. Zrzavé vlasy doplnila latexovými oblečky a ve videu tančí jako zamlada.

„Cítím veškerou vaši lásku a podporu alba La Fuerza. Moc děkuji všem, kteří mě podporovali a pracovali se mnou na tomto hluboce srdečném projektu. Cítím pokoru a vděčnost, že každého z vás znám a nazývám vás rodinou při této mé krásné a osobní hudební cestě zpět domů,“ rozepsala se Aguilera pod jedním ze svých sexy příspěvků na Instagramu.

„La Fuerza (Síla) v této první kapitole představuje různé elementy toho, co pro mě znamená být silná. Otevřela jsem nové části sebe jakožto ženy, bojovnice, a také matky a umělkyně,“ rozpovídala se zpěvačka o desce a dodala: „Chci, aby se všichni, kdo slyší tuto hudbu, cítili svobodní, mocní a slyšeni. Pokračujte v objevování sebe samých a vždy si pamatujte, i v momentech, kdy je vám nejhůř, jak moc jste silní a schopní dokázat mnohem víc, než si sami vůbec umíte představit.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám