Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadá to, že Christina Aguilera (43) chystá novou hudbu, a proto je nyní aktivnější a odhalenější na Instagramu. Což jí samozřejmě zaručuje větší pozornost.

Ke svému poslednímu snímku s hlubokým výstřihem, ze kterého jí vykukují její obří vnady, napsala jen krátce: „Zůstaňte na příjmu...Pátek.“ Jako první a jen tři minuty poté, co fotku přidala, pod ní přistál srdíčkový komentář od zpěvačky Rosalíe. Fanoušci ihned začali spekulovat o tom, zda v pátek zveřejní společný duet. Ani jedna ze zpěvaček informaci nepotvrdila, ale ani nevyvrátila.

Christina tráví karanténu se svou rodinou a svým snoubencem, který ji o ruku požádal před šesti lety. Zatím se k dalšímu kroku nemají, i když spolu mají krásnou holčičku Summer Rain, která za pár dní oslaví šesté narozeniny. Zpěvačka má ještě dvanáctiletého syna Maxe, kterého má z manželství s Jordanem Bratmanem.

Aguilera je známá tím, že si partnery nevybírá mezi dalšími celebritami, k čemuž se vyjádřila v časopisu People už v roce 2018: „Myslím si, že bych byla schopná snést jen jednu celebritu ve vztahu a tou potřebuji být já. Příležitost randit s jinými hvězdami jsem měla, ale není to můj styl.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám