Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už dlouho se neukázala v plavkách, ale snímkem v bílých šatech své fanoušky dostatečně uspokojila. Zpěvačka Christina Aguilera (43) dokázala, že je stále pekelně sexy.

Platinové blond vlasy a červená rtěnka, to je ikonická kombinace, kterou miluje i Christina. Na svých nových snímcích, které zveřejnila na Instagramu, k tomu navíc oblékla bílé bavlněné šaty a ponořila se do bazénu. Nejvíc samozřejmě vyniklo její objemné poprsí.

V dalším postu přidala ještě pár snímků na nafouknutém jednorožci a bílé šaty prozrazují, že pod nimi nic nemá. I tak vypadá Christina neuvěřitelně sofistikovaně s bílým kloboukem na hlavě a sklenicí vína v ruce.

Držitelka pěti sošek Grammy tráví karanténu se svou rodinou a fanouškům poslední dobou dopřávala spíš snímky z výletů s dětmi. Synovi Maxovi, kterého má s exmanželem Jordanem Bratmanem, je už 12 let. Pětiletou dceru Summer Rain Rutler má s aktuálním partnerem Matthewem Rutlerem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám