Hlavní obsah
Článek

Páteční koncert zpěvačky Christiny Aguilery (43) v Las Vegas byl podle fanoušků velmi emotivním a silným zážitkem, a to nejen kvůli faux pas samotné zpěvačky, ale především díky jejímu výkonu.

Aguilera dala do projevu hodně emocí a rozvášnila se natolik, že jí z šatů s obřím výstřihem vykoukly i náplasti, kterými zalepila bradavky. Možná s tím tak trochu počítala, a právě proto byla raději připravená. Stříbrné náplasti se tak třpytily v jejím dekoltu a upoutaly zraky přítomných, stejně jako hledáčky fotografů.

Christina se předvedla hned v několika kostýmech, všechny však většinou měly hluboký výstřih. Své zbraně vystavuje ostatně v poslední době na odiv celkem často. Když to není výstřih, je to alespoň trochu průsvitný vršek.

Aguilera je maminkou syna Maxe (11), kterého má z manželství s Jordanem Bratmanem, a dcery Summer (5), kterou má s aktuálním partnerem Matthewem Rutlerem. Páteční vystoupení bylo součástí série 16 koncertů, kterou zahájila na konci května. Jde prý nejen o velký hudební, ale také vizuální zážitek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám