Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Christina Aguilera (43) to pěkně schytala od svých fanoušků. Pobouřilo je, že je za trička velikosti XL a více, která se prodávají na jejích koncertech, účtováno o 5 dolarů víc než za běžné velikosti. A na sociálních sítích jí to dali pěkně najevo.

„Christino, drahá, ten merch není hezký, všechno je to v jedné barvě a pak si účtuješ 5 dolarů navíc za větší velikosti? Potřebuješ pomoc. Tohle je nechutné,“ opřela se do Aguilery jedna z fanynek a řada dalších se přidala.

Přestože Aguilera samotná pravděpodobně nemá s cenou triček absolutně nic společného, fanoušci si myslí, že by pro ně mohla mít větší pochopení, vzhledem k tomu, že její vlastní váha často kolísá. Ti uvědomělejší pro změnu viní Christinin tým nebo rovnou celý oděvní průmysl, který podle nich stojí za účtováním peněz navíc u větších velikostí.

Chudák Christina, která během turné Liberation předvádí opravdu úžasnou show, nyní čelí kritice za něco, za co pravděpodobně ani nemůže. Možná by se fanoušci měli zaměřit víc na muziku a nechat si zatrpklost pro sebe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám