Hlavní obsah
Článek

I když se to na slavnostním vyhlašování Oscarů či na následujících afterpárty hemžilo spoustou hudebních hvězd, popová ikona Christina Aguilera (43) mezi nimi nebyla. Měla totiž úplně jiný program a nutno říct, že velmi příjemný. Užívá si totiž dovolenou v Mexiku se svým snoubencem a jejich dcerkou.

Šestatřicetiletá zpěvačka, jež byla ve své době největší konkurentkou Britney Spears, zvolila stejně jako řada celebrit k relaxování mexické letovisko Cabo San Lucas. Tam odjela se svým snoubencem Matthewem Rutlerem a jejich dvouletou dcerou Summer Rain. Zpěvaččina staršího syna Maxe Lirona (9) měl zřejmě na starost jeho tatínek Jordan Bratman, za nějž byla Aguilera provdaná v letech 2005 - 2011.

Pětinásobná držitelka cen Grammy poslední dobou trochu sešla z očí i myslí svých fanoušků, když loni opustila řady porotců soutěže The Voice, ale v blízké době hodlá svou absenci v šoubyznysu napravit. Momentálně totiž pracuje na svém už osmém studiovém albu, po jehož vydání by mohlo po letech následovat konečně i nějaké to větší turné...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám