Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Účast zpěvačky Christiny Aguilery na udílení vědeckých cen vzbudila velké nadšení. Málokdo totiž věřil tomu, že se dřívější boubelka opět dokáže transformovat v sexy kočku.

Hudební diva, která se v minulosti o post popové princezny přetahovala s Britney Spears (42), je známá nejen silným hlasem, ale také váhovými výkyvy. Když před pár lety nakynula do obřích rozměrů, zdálo se, že už se nadváhy nikdy nezbaví. Christina Aguilera (43) je ovšem jako dvojnásobná máma v nejlepší životní formě.

Když Christina loni v srpnu porodila dcerku jménem Summer Rain, vše nasvědčovala tomu, že se těhotenských kil jen tak nezbaví. Zpěvačka však všem vytřela zrak, když se vrátila ke svým nejvýstavnějším proporcím. Svůj půvab Aguilera dokonale prodala na udílení Breakthrough Prize Awards, kde měl její partner Matthew Rutler co dělat, aby od ní odháněl zvědavé pohledy.

Popová hvězda si totiž na slavnostní ceremoniál oblékla šaty s obrovským dekoltem, v němž mohli pánové oči nechat. Tento model však pro zpěvačku nevyzněl příliš lichotivě. Christina má totiž ňadra posazena daleko od sebe, takže její hrudník vypadal ploše, přestože na ní příroda nešetřila.

Na postavě už Christina zapracovala, teď by to chtělo ještě nějakou novou hudební produkci. Poslední album s názvem Lotus totiž vydala už před třemi lety.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám