Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to tak dávno, co bylo Kelly Osbourne všude plno. Po úžasné proměně, kdy od základů změnila styl a zhubla přes třicet kilogramů, se v roce 2011 dostala mezi takzvané ‚áčkové‘ celebrity a počtem článků v médiích hravě předstihla nejen svou maminku Sharon, ale i otce Ozzyho. Jenže jak se říká, zhubnout je jen část úspěchu. Udržet si váhu, to chce dvakrát tolik sebezapření. A zatímco se Kelly ve svém štíhlém období posmívala kypřejším hvězdám, dnes by si ji mohly vzít do úst zase ony...

O víkendu Kelly s předstihem s přáteli slavila Den svatého Patrika, který každoročně připadá na 17. březen. Se svým již typickým fialovým přelivem na vlasech vyrazila poobědvat do podniku Cabo Cantina ve West Hollywoodu v úděsném outfitu - nechápeme hlavně kombinaci sukně do půli lýtek se sportovními teniskami.

Devětadvacetiletá Osbourne se postarala o rozruch převážně jako jedna z moderátorek pořadu Fashion Police, kde jako módní policistka hodnotila modely svých kolegyň ze šoubyznysu. Tehdy je neváhala nazývat bachyněmi a nit nenechala suchou hlavně na Christině Aguileře (43), oproti které byla v té době opravdu téměř poloviční.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám