Hlavní obsah
Článek

Nebyla to jen šťastná náhoda, když si Donald Trump vybral jako svou svěřenkyni právě zpěvačku Celeste Buckingham (28). Československou zpěvačku ukořistil také jeden z nejúspěšnějších "žraloků" amerického hudebního průmyslu současnosti, rapper a producent Pitbull.

Sexy rapper s typickou holou hlavou má na spolupráci se zpěvačkami čich. V rádiích právě boduje jeho hit ’Feel This Moment’ s Christinou Aguilerou (43) a nedávno se vrátil z celosvětového turné s Jennifer Lopez (54).

Před necelým měsícem odletěla Celeste Buckingham po vydařeném pracovním létě zpátky do Ameriky, aby pokračovala v pracovních povinnostech, které ji v zámoří čekají. Americký management naplánoval zpěvačce první turné po rádiích a hudebních televizích v USA, během kterého bude Celeste propagovat svůj hit Run Run Run. „Můj hit Run Run Run byl nasazen v americké MTV s možností být zvolen do rotace. Kromě mých fanoušků to zaregistrovala a podpořila řada známých zpěváků, mezi nimi i Pitbull. Jsem s ním v kontaktu už téměř rok a jednáme o spolupráci. Naše spolupráce se začne již brzy," vyjádřila se Celeste k podpoře známého producenta.

Pitbull nebyl jediný, kdo o Buckingham v Americe projevil zájem. V průběhu posledních dvanácti měsíců přistálo Celeste a jejímu managementu na stole několik exkluzivních nabídek na spolupráci od vydavatelství. Z jednání, která probíhala již od listopadu loňského roku, nakonec vyšel vítězně právě Pitbull. „Celeste Buckingham a Pitbull se dohodli na celosvětové spolupráci,“ vyjádřil se zpěvaččin americký management. „Tato spolupráce nezahrnuje pouze nahrávání společného duetu, ale především zajišťuje dlouhodobou spolupráci s Pitbullovým vydavatelstvím Mr. 305 i spolupráci managementů na obou stranách oceánu s cílem podpořit Celestinu kariéru celosvětově."

Celeste, gratulujeme.

Reklama

Další články

Načítám