Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Christina Aguilera (43) se už dočkala na adresu svých kyprých tvarů nejedné jízlivé poznámky a mnoha kritických článků v médiích, ale sama je nad věcí a podobným narážkám se jen usmívá. Christina je totiž se svou současnou postavou maximálně spokojená, o čemž vypovídají nejen její odvážné modely, ale i ona sama. Magazínu Lucky nyní prozradila: "Dřív jsem bývala příliš hubená, takže jsem ráda, že teď jsem pořádná ženská. Samozřejmě také ráda ukazuji svůj výstřih.“

Interpretka hitů jako Beautiful nebo Ain't No Other Man navíc radí ženám, aby si věřily a hýřily sebevědomím. Překvapivé však je, že na obálce časopisu, kde nadšeně vypráví o svých plnějších křivkách, je výrazně zeštíhlená. Pózuje na ní v džínové košili se spoustou prstýnků, náhrdelníků a náramků a její tělo je útlé minimálně stejně jako před lety. Znamená to snad, že grafici z časopisu Lucky její nadšení z kil navíc nesdílejí?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám