Hlavní obsah
Článek

Honoráře porotců v soutěži hudebních talentů American Idol začínají růst do neskutečných výšin. Současná finanční odměna pro Mariah Carey (54) přesáhla hodnotu, za niž většina hollywoodských hereček získává smlouvy na hlavní role ve velkofilmech. Popová hvězda usedne do poroty za osmnáct miliónů dolarů – asi 380 miliónů korun.

„Mariah dostane vyplaceno osmnáct miliónů dolarů za jediný rok natáčení Idolu, bude tak nejvíce placenou porotkyní všech televizních hudebních soutěží,“ píše Us Magazine.

Předchůdkyně Carey Jennifer Lopez (54) dostala dvanáct miliónů dolarů, a už tehdy se mluvilo o nechutně vysoké sumě. Christina Aquilera (43) se musela v Hlasu USA spokojit s deseti milióny dolarů, ale třeba Britney Spears (42) dostala za X Factor USA, který zrovna natáčí, rovných šestnáct miliónů dolarů.

„Pro mě jako zpěvačku, textařku a producentku bude zábavné a obohacující, když pomůžu najít nový talent a objevím americký idol. Zrovna jsem ve studiu a pracuju na svém novém albu a jeho prvním singlu Triumphant, které vyjde příští měsíc,“ oznámila Mariah poté, co podepsala smlouvu na porotkyni soutěže American Idol.

Reklama

Další články

Načítám