Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Fanoušci jej znají především jako Batmana, ale oscarový herec Christian Bale (50) má podstatně širší záběr. V celém Hollywoodu se nenajde tak tvárný materiál jako on.

Ve skutečnosti je Bale atraktivním mužem, když si to ovšem role žádá, je ochotný rázně proměnit svůj zevnějšek. Jeho metamorfóza je opravdu dech beroucí. V Mechanikovi a Fighterovi ukázal extrémně vyhublé tělo, v Americkém psychu a trilogii o Batmanovi se předvedl jako urostlý svalovec.

Teď pro změnu došlo na tloustnutí, s nímž už má Christian také zkušenosti. Zakulatil se kvůli filmu Špinavý trik. Kila navíc nabral také před natáčením dalšího projektu s názvem Backseat, v němž ztvární amerického politika Dicka Cheneyho, který byl v letech 2001 - 2009 viceprezidentem USA.

Obtloustlý Christian Bale byl na festivalu v kanadském Torontu, kam jej doprovodila manželka Sibi Blazic, k nepoznání. Mistr hereckých proměn výrazně zmohutněl, a navíc si nechal zesvětlit obočí, což změnilo výraz jeho obličeje. Na festivalu uvedl western Hostiles, kvůli němuž nemusel hladovět, ani se přecpávat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám